Szempillaépítés

Több oka lehet annak, hogy műszempillát szeretnénk felrakatni… 

Tapasztalataim alapján három indokot figyeltem meg. 

1. A természet nem adott hosszú és dús pillákat és te is szeretnél igéző tekintetet 

2. Ugyan a szempilláddal semmi gondod sincs, de szeretnéd kicsit hangsúlyosabbá tenni a szemed, de legyen a hatás teljesen természetes 

3. Mindenképp feltűnőbbé kívánod tenni a szemeidet, hosszabb és dúsabb hatás a cél Nálam nem csak szempilla esetében, szinte minden területen-beleértve a sminktetoválást is- az a mottó, hogy a kevesebb mindig több! 

Ha új vendég jön, mindig elmondom a véleményem arról, hogy való-e az általa kívánt hatás az arcberendezéséhez. Elengedhetetlen egy nőnél, hogy igenis a pillantása igéző legyen, szinte szólaljon meg…mindig van persze határ! 

Dúsabb pillák

Optikailag formásabb szemek

Precíz eredmény

De lássuk, mit is jelentenek azok a D-k...

Nem lesz a magyarázat túl bonyolult, ígérem.

…és így tovább… 

Arra persze ügyelni kell, hogy minél több a műszempilla szál, annál könnyebb legyen a pilla és ne viselje meg a műszempillaszálak súlya a saját pilláinkat. A ragasztót gondosan ki kell választani, hogy a lehető legkisebb irritációt se okozza. Akinél irritáció lép fel – mint például az én esetemben is – , annak el kell búcsúznia a műszempilla viselésétől mindaddig, amíg sikerül olyan ragasztót előállítani, ami egyáltalán nem okozhat senkinél irritációt.