Nyárra Speciális kezelés arcbőrre – Ocean Treasure Arckezelés!   Magas ásványianyag tartalom kiemelkedően magas hidratálással!!!

Biztos mindannyian elmondtuk már egy tengerparti utazás előtt, hogy ” alig várom, hogy csak ázzak a tengervízben, minden bőrproblémámnak búcsút mondhatok”…vagy valami hasonlót!

Azonban nem mindenkinek adatik meg egy tengerparti kiruccanás…

A kezeléssel olyan ásványianyagokkal töltődik az arcbőr, melyet csupán a tengervíz képes megadni…illetve az Ocean Treasure Arckezelés!

Ajánlott akár 2 hetente vagy havonta 1x.

Ára 9.500 Ft

2023 Márciusától Sminktetoválás eltávolítás is!!!

Akciós ára 9.500 Ft!!!

Ennek a módszernek a lényege az enzimatikus pigmentkioldás.

Hatékony, rendkívül kíméletes és biztonságos.

A bőrbe juttatott enzim megbontja a pigment körüli kollagénkapszulát, hogy az immunrendszer számára lebonthatóvá váljon, majd eltávozhasson a bőrből.

Amíg a lézeres és a savas pigmentkioldás hosszadalmas, fájdalmas, elég költséges és mindemellett roncsolja a szöveteket illetve gyakran jár hegesedéssel, addig az enzimes kioldással gyorsan, minimális fájdalommal, hegmentesen tudjuk eltávolítani az elszíneződött pigmentet.

Az eljárás maximálisan kíméletes a bőrhöz, mivel PH semleges.

Mindhárom területen (szemöldök, szem, száj) alkalmazható.

Hyaluron, Őssejt és Kaviár ampulla mélyterápia!

Rendkívül kedvezményes áron!!!!!

5.600 Ft!!!

30 perces villámkezelés azonnal látható, érezhető eredmény elektroporációs eljárással!

Anyaként tudom, hogy a rohanás a gyerekkel-gyerekért, bevásárlás, főzés …és persze a munka mellett korántsem jut annyi idő magunkra, mint amennyit megérdemelnénk és amire szükségünk lenne a regenerálódáshoz. Ez viszont csupán egy 30 perces villámkezelés, enzimes arctisztítással, az ampulla bőrbe juttatása elektroporátorral, ami jelenleg a lehető legmélyebbre tudja juttatni a hatóanyagot, s még egy 10 perces arcmasszázs a végén.

Őssejt hatása:

-Anti-aging / Ránctalanítás / , Serkenti a bőrmegújulást, Bőr rugalmasságát növeli, Kisimítja a ráncokat, Regenerálja a bőrt

A növényi őssejtek teljesen megegyeznek az emberi őssejtek tulajdonságaival. Önreprodukálók és ösztönzik a sejtmegújulást. Meghosszabbítja a sejtek életciklusát.

Kaviár hatása:

Stresszes, fáradt, igénybevett bőrre!

– Aktiválja és vitalizálja a fáradt, petyhüdt bőrt, Véd a szabadgyökök ellen, Energiabomba a stresszes bőrnek, Elősegíti új sejtek képződését, Korai bőröregedést gátolja, Regenerál

Bőrregeneráló koncentrátum. Az erős napsugárzás, fogyás, méreganyagok, koffein, nikotin túlzott megterhelést jelentenek a bőrnek.

Újdonság!!!

-Rádiófrekvenciás és Elektroporációs kezelés rendkívül kedvező áron 2022 május 16.-tól !

Részletes leírás a Kozmetika részben!!!

Aktuális kezelés Őszre!!!

-Gyümölcssavas hámlasztás nélkül nem telhet el az Ősz ill. Tél!

NATURY’S TERMÉKEKKEL – Tisztán Bio hatóanyagokkal!

Legmodernebb hámlasztó összetevőkből!

Rendkívül hatékony kezelés, kimondottan az elhalt legfelső hámréteg eltávolításában, ami felelős többek között bőrünk légzéséért, a bőrünkön megtelepedő baktériumok, szennyeződések gyulladásokat okozhatnak, illetve a korai ráncok megjelenéséért is. Pigmentfoltokat, hegeket is el tudunk ezzel távolítani!

Minden bőrtípusnál /gyulladásra hajlamos, érzékeny, zsírhiányos, vízhiányos, szeborreás, idősödő és ráncos bőrre/ alkalmazható, s minden bőrprobléma kezelésénél azonnal látható eredményt érünk el vele.

35 éves kortól határozottan ajánlott!

Hatása: -bőrmegújító, -halványító, -ráncoldó, -hámoldó, -gyulladáscsökkentő

-1 kezelés nem tesz csodát, ezért szükséges 6-8 alkalommal elvégezni, hogy hosszantartó hatását akár 1 éven át élvezni tudjuk.

8.800 Ft/ alkalom

Kedvezményes kúracsomagunk: egy hónapos, 6 alkalmas kezelésből álló komplett kúra (5+1)

40.000 Ft/ 6 alkalom

Problémás bőrnél hetente szükséges 6-8 héten át, egyébként 2 hetente elég, ami 3-4 hónapot jelent.